Χριστουγεννιάτικο Βazaar Νικητών

You are currently viewing Χριστουγεννιάτικο Βazaar Νικητών

Αγαπητοί γονείς ,

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ήταν μαζί μας το Σάββατο 7/12 στο αθλητικό μας κέντρο και συμμετείχατε στο παιδικό εργαστήρι για την δημιουργία αυτών των κατασκευών.

Περάσαμε πολύ όμορφα και φτιάξαμε πολύ όμορφα πράγματα.

Οι μικρότεροι Νικητές μας έδειξαν τη δημιουργική πλευρά τους και οι εμπνεύσεις τους είναι αξιαγάπητες. Οι μεγαλύτεροι που ασχοληθήκατε με τα crafts και τα σχέδια ήσασταν εξαιρετικοί! 

Σας ενημερώνουμε  ότι ξεκίνησε η λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου bazaar της Ακαδημίας μας. Βρίσκεται στο Αθλόπολις καθημερινά τις απογευματινές ώρες των προπονήσεων 17:00 – 20.30.

Το bazaar πραγματοποιείτε με πρωτοβουλία της εθελοντικής ομάδας γονέων και έχει μια πολύ θετική και γιορτινή ενέργεια. Τα αντικείμενα είναι κυρίως δημιουργίες των παιδιών της ακαδημίας μας, και μερικών γονέων, οι οποίοι με κέφι, έμπνευση και αγάπη έχουν φτιάξει όμορφα και χρηστικά ημερολόγια, διακοσμητικά και στολίδια, αρωματικά χώρου, γούρια, και  άλλα όμορφα μικροπράγματα.

Όλα τα έσοδα από το bazaar θα διατεθούν σε συνεργασία με τη Κοινωνική Υπηρεσία Πρόνοιας της Παλλήνης για κοινωνικό σκοπό και ειδικότερα σε οικογένειες και περιπτώσεις ηλικιωμένων συνανθρώπων μας που χρειάζονται τη βοήθεια και συμπαράσταση μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και τη γενναιοδωρία σας! Σας περιμένουμε καθημερινά τις απογευματινές ώρες των προπονήσεων 17:00 – 20.30!

Θα βρείτε όμορφα πράγματα και θα βοηθήσετε σε κάτι καλό!

Καλές Γιορτές ευχόμαστε σε όλους και όλες σας! 

Και να υπενθυμίσουμε ότι το Σάββατο 21/12 θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ακαδημίας μας στο Αθλόπολις, στις 12:00! Η εκδήλωση μας εκτός του εορταστικού χαρακτήρα θα έχει και το στοιχείο της προσφοράς.

Αναλυτικά, η κάθε οικογένεια καλείται να ετοιμάσει και να φέρει ένα ταψί φαγητό το οποίο θα γευτούμε όλοι μαζί, και συσκευασμένα τρόφιμα που θα διανεμηθούν στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης». Εμείς (η ακαδημία) θα προσφέρουμε τα ποτά και τα αναψυκτικά!

Επίσης το κάθε παιδί να έχει μαζί του ένα δώρο συμβολικής αξίας (όχι πάνω από 10€) για την ανταλλαγή δώρων που θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της γιορτής!!

Τέλος, η γιορτή μας θα περιλαμβάνει Talent Show για όποια παιδιά θέλουν ατομικά ή σε συνεργασία να μας αναδείξουν κάποιο από τα ταλέντα τους, όπως μουσικά όργανα, θεατρικά σκετσάκια, μαγικά κόλπα, καραόκε κλπ.! Παρακαλώ ενημερώστε μας νωρίτερα προκειμένου να το προγραμματίσουμε…

Το πρόγραμμα της γιορτής θα τελειώσει γύρω στις 14:00, όποτε και θα ξεκινήσει το φαγοπότι.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε «Οικογενειακά»!