Σεμινάριο Κ12 & Κ14

You are currently viewing Σεμινάριο Κ12 & Κ14

Το Σάββατο που μας πέρασε διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία και σε κλίμα ενθουσιασμού το Personality Coaching για τα παιδιά του 2006, 2007 και 2008 με εκπαιδευτή τον διευθυντή μας Ηλία Καραπιπέρη, ο οποίος διαθέτει τεράστια εμπειρία στο αντικείμενο της προσωπικής εξέλιξης.
Τα παιδιά μέσα από πρακτικές μεθόδους και υπό τη συνεχή καθοδήγησή του άρχισαν τη μύησή τους στους 4 Πυλώνες της “Νοοτροπίας του Νικητή”. Την Αυτοπεποίθηση, την Υπευθυνότητα, την Ομαδικότητα και την Επιτυχία.
Αφού παρουσιάστηκαν σε αυτά οι τεχνικές του οραματισμού, του εσωτερικού διαλόγου και της αυτοσυγκέντρωσης, κατέβηκαν στο γήπεδο και μέσα από το παιχνίδι βίωσαν πως τα παραπάνω τους βοηθούν στο να είναι πολύ πιο αποτελεσματικά, παραγωγικά αλλά και πιο ικανοποιημένα με την απόδοσή τους.
Οι αθλητές μας πολύ γρήγορα συνειδητοποίησαν ότι αυτά που είχαν διδαχθεί στην αρχή της εκπαίδευσης, τους βοήθησαν να ανακαλύψουν και να αξιοποιήσουν πολύ περισσότερο το πλούσιο δυναμικό τους.
Όσα διδάχθηκαν τα εφαρμόζουν πλέον στις προπονήσεις αλλά και στην καθημερινότητά τους με μεγάλη επιτυχία και αφοσίωση.
Το σημαντικότερο είναι ότι τα παιδιά εκδήλωσαν μεγάλη ικανοποίηση για τη διαδιακασία αυτή την οποία, όπως είπαν, απόλαυσαν ιδιαίτερα.
Στους Νικητές πιστεύουμε και γνωρίζουμε ότι αυτή η διαδικασία είναι εξαιρετικά σημαντική και σας παροτρύνουμε όλους να παρακολουθήσετε το βιωματικό αυτό σεμινάριο.