Λευκή ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι με τον Γέρακα

You are currently viewing Λευκή ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι με τον Γέρακα
  • Post category:Νέα

Σήμερα το μεσημέρι, στο γήπεδο της Ανθούσας έγινε ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας μεταξύ δύο ισοδύναμων ομάδων , χωρίς όμως να υπάρξει νικητής , αφού έληξε 0-0
Ο αγώνας είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, δυνατές μονομαχίες, λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες αλλά κανένα γκολ .Οι ΝΙΚΗΤΕΣ ήταν σε γενικές γραμμές καλύτεροι και δημιούργησαν περισσότερες δύσκολες στιγμές για την άμυνα του Γέρακα .Στο Α΄μέρος ο αγώνας ήταν αμφίρροπος αλλά όλες οι ευκαιρίες ήταν απ την μεριά των ΝΙΚΗΤΩΝ .Στο 5’ και στο 16’ δυνατά σουτ του Κάτση πέρασαν λίγο άουτ ,ενώ το ίδιο συνέβη και στο 23’ με τον Φασατάκη , ενώ στο 31’ εξαιρετική κεφαλιά του Μπαβέλα απόκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο ο τερματοφύλακας του Γέρακα .Στην επανάληψη οι παίκτες του Ηλία Τριανταφύλλου ανέβασαν την απόδοσή τους και πήραν τον έλεγχο του αγώνα .Στο 54΄ο Δημητριάδης απείλησε με κεφαλιά ενώ στο 61 ‘ ο Κάτση δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα .Την ευκαιρία του αγώνα την είχε ο Φενερίδης στο 65’ όταν αστόχησε από κοντά. Στο 85’ όμορφο κτύπημα φάουλ του Αναστασίου βρήκε σε αμυντικό του Γέρακα και πέρασε κόρνερ. Στην μοναδική καλή στιγμή των φιλοξενουμένων , στο 87’ ο επιθετικός τους αστόχησε από κοντά.
Σε γενικές γραμμές ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα αφού ήταν ξεκάθαρο ότι τον αγώνα θα τον έκρινε ένα γκολ που δεν μπήκε τελικά .
Για τον επόμενο αγώνα δεν μπορούμε να μιλήσουμε αφού από την Τρίτη 3/11 προβλέπετε αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων για ένα μήνα .
Ας ελπίσουνε να βγούμε πάλι, όλοι , ΝΙΚΗΤΕΣ και από αυτή τη δοκιμασία