Προπονητική ομάδα 2021 – 2022

Προπονητική ομάδα 2021 – 2022
  • Post category:Νέα
Για 5η συνεχή χρονιά, θα πορευτούμε με τον κόουτς Ηλία Τριανταφύλλου στην τεχνική ηγεσία του ανδρικού μας τμήματος για την σεζόν 2021-22.

Όταν υπάρχει αλληλοεκτίμηση, σεβασμός και αναγνώριση του έργου του, τότε η ανανέωση της συνεργασίας μας με τον κόουτς Ηλία Τριανταφύλλου είναι αυτονόητη.

Ξεκινήσαμε το 2017 στην Γ΄ Κατηγορία, ζήσαμε την χαρά της ανόδου το 2019 και βιώσαμε μαζί τις 2 τελευταίες ημιτελείς και δύσκολες χρονιές.

Η σπουδαία ποδοσφαιρική του καριέρα, με πάνω από 300 εμφανίσεις σε επαγγελματικές κατηγορίες, η αγάπη του για το καθαρό δημιουργικό ποδόσφαιρο, η προπονητική τεχνογνωσία που διαθέτει, ο σεβασμός και η αλληλοεκτίμηση με όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα των ΝΙΚΗΤΩΝ, αλλά κυρίως το ήθος και η προσωπικότητά του, μας κάνει να πιστευτούμε ότι θα έχουμε μία ακόμη πετυχημένη συνεργασία και την επόμενη σεζόν.

Μαζί του σε ρόλο Βοηθού θα συνεχίζει να βρίσκεται ο Δημήτρης Αλεξόπουλος, κάτοχος πλέον διπλώματος UEFA D, ο οποίος με την αφοσίωση και την αγάπη του για την ομάδα, μας έχει κερδίσει όλους.

Ας ελπίσουμε η νέα αγωνιστική περίοδος να είναι καλύτερη από την φετινή και να κυλίσει αβίαστα χωρίς διακοπές και προβλήματα για όλους.
Coach_Men
Ηλίας Τριανταφύλλου
Προπονητής Ανδρικού
Coach B_Men
Δημήτρης Αλεξόπουλος
Βοηθός Προπονητή