Καλλιεργουμε Τη Νοοτροπια Του Νικητη!

ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ

trianta2

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗN ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ!

Με μεγάλη μας χαρά και σε συνέχεια των ανακοινώσεων για την ενίσχυση του προπονητικού team των ακαδημιών, ανακοινώνουμε την προσθήκη στην οικογένεια των ΝΙΚΗΤΩΝ του κου Τριανταφύλλου Ηλία.

Στην ακαδημία μας αναλαμβάνει τον ρόλο του προπονητή της Εφηβικής ομάδας της ακαδημίας. Ένας  άνθρωπος  με πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα ο οποίος χρόνια υπηρετεί  και το ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής επίσης. Είναι προπονητής κάτοχος διπλώματος UEFA B, πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με χρόνια  σημαντικής εμπειρίας σε Γ’ Β’ και Α’Εθνική. Πιο αναλυτικά το διάστημα απο το 1986 έως το 2002, έχει αγωνιστεί  4 χρόνια στην Γ’, 1 χρόνο στην Β’ και 4 χρόνια στην Α’ εθνική κατηγορία.

Στην προπονητική του καριέρα, έχει προπονήσει τμήματα υποδομών αλλά και ανδρικές ομάδες έχοντας σημαντικές διακρίσεις με αποκορύφωμα την κατάκτηση πρωταθλήματος  ΠΑΙΔΩΝ της ΕΠΣΑΝΑ . 

Χαρακτηριστικό είναι ότι τα προηγούμενα χρόνια με τις ομάδες που προπονούσε και βρισκόμασταν αντιμέτωποι , η εικόνα που είχαμε πάντα σαν Ακαδημία ΝΙΚΗΤΕΣ ήταν παραπλήσια με τα πρότυπα της ακαδημίας μας και μια συνεργασία  σε επίπεδο προπονητών άριστη σε όλα τα επίπεδα. 

Τον καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην νέα αυτή πρόκληση της καριέρας του ως “Νικητής”.

Στην  φωτογραφία, τον  βλέπετε με τον διευθυντή της ακαδημίας κο Καραπιπέρη Ηλία στην ανάπαυλα της προπόνησης προετοιμασίας των Εφήβων στο γήπεδο Ανθούσας.