Καλλιεργουμε Τη Νοοτροπια Του Νικητη!

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

paides

ΕΝΑΡΞΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Μετά απο μια ανάπαυλα δύο μηνών φτάσαμε στο σημείο έναρξης για άλλη μια χρονιά. Οι Νικητές πιο δυνατοί και αποφασισμένοι απο ποτέ, είναι έτοιμοι για μια έντονη χρονιά και ένα δυναμικό ξεκίνημα της διαδρομής της αγωνιστικής περιόδου 2017-18.

Ευχή όλων είναι να έχουμε μια εποικοδομητική χρονιά για όλα τα παιδιά και μέλη της  μεγάλης ποδοσφαιρικής οικογένειας μας. Να λείψουν οι τραυματισμοί και η αγωνιστική εικόνα των τμημάτων μας να γεμίζει με περηφάνια πρώτα τους ίδιους τους πρωταγωνιστές αθλητές μας και φυσικά όλους όσους τους περιβάλλουν. Όλοι να προοδεύσουν ποδοσφαιρικά και μή, το περισσότερο δυνατό και φυσικά πάνω απο όλα να νιώθουν καθημερινά την  ευτυχία να συμμετέχεις σε κάτι που αγαπάς και σε γεμίζει στην ζωή σου.

Καλή αρχή λοιπόν λέμε για ακόμα μια χρονιά, την δέκατη τέταρτη …

Το Ανδρικό μας τμήμα ξεκίνησε στις 18 Αυγούστου με προπονητή τον κο Λαθουρά για δεύτερη συνεχή χρονιά. Θα αγωνιστούν για άλλη μια χρονιά στην Γ΄Κατηγορία και αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν και πάλι, αποδίδοντας  αυτό το ελκυστικό ποδόσφαιρο  το οποίο και  διδάσκονται χρόνια στην ακαδημία μας οι πλειοψηφία των παικτών αυτής της ομάδας.

Οι έφηβοι  υπο την καθοδήγηση του κου Τριανταφύλλου Ηλία έχουν ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις τους σχεδόν καθημερινά απο τις 21/8. Αντίστοιχα χθές 29/8 ξεκίνησαν  και οι Παίδες υπο την καθοδήγηση του προπονητή και διευθυντή μας,  κου Καραπιπέρη Ηλία. Τους καλοσωρίζουμε και  πέρα απο όλα τα προαναφερθέντα, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και στις πιο  απαιτητικές πλέον σχολικές υποχρεώσεις τους, συνδιάζοντας αυτές με την αγαπημένη τους διέξοδο το ποδόσφαιρο !

Ακολουθούν  οι πρώτες προπονήσεις  στο Αθλόπολις όπου ξεκινούν οι Juniors 2007-08  Κυριακή 3/9 στις 17.30  και αντίστοιχα οι Προπαίδες  2005-06 στις 18.45. Με μεγάλη χαρά περιμένουν να τους καλοσωρίσουν  οι δύο προπονητές τους κοι  Καραπιπέρης Ηλίας και Κοσκολός Αλέξανδρος.

Τέλος οι Prejuniors 2009-10 και οι Stars  – Bambini 2011 και άνω, ξεκινούν την Δευτέρα 4/9 στις 18.15 στο Αθλόπολις επίσης. Οι μικροί μας φίλοι μετά απο ένα χορταστικό και ανέμελο καλοκαίρι αναμένεται να έρθουν διψασμένοι για νέες ποδοσφαιρικές εμπειρίες και με μεγάλη μας χαρά θα τους συναντήσουν μετά απο τόσο καιρό ξανά οι  γνώριμοι προπονητές τους κοι Λιούλιος Βασίλης και Κοσκολός Αλέξανδρος.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων όπου ενδεχομένως να παρατηρήσετε  και κάποιες μικρές απαραίτητες διαφορές στις ώρες προσέλευσης  ορισμένων προπονήσεων σε προπαίδες  παιδες  και εφήβους κυρίως , σε σχέση με αυτό που σας ανακοινώθηκε τέλη Ιουνίου.