Καλλιεργουμε Τη Νοοτροπια Του Νικητη!

Ποιοι Ειμαστε


Το Οραμα Μας

Να είμαστε η ποιοτικότερη και μεγαλύτερη ακαδημία στην Ελλάδα, γνωστή για το ολοκληρωτικό και άκρως αποτελεσματικό της πρόγραμμα.

Την παραγωγη Νικητων της ζωης …


Η Βασικη Εντεκαδα Αξιων Μας

 1. Πάθος
 2. Ασφάλεια
 3. Προσφορά
 4. Εξέλιξη
 5. Ποιότητα
 6. Γνώση
 7. Σεβασμός
 8. Ειλικρίνεια
 9. Αξιοπιστία
 10. Συνέργεια
 11. Επιτυχία


Η Αποστολη Μας

Η αποστολή μας είναι να

 • εμπνέουμε
 • παρακινούμε
 • καθοδηγούμε

τα παιδιά ώστε μέσα από το αγαπημένο τους άθλημα να εξελίσσονται καθημερινά σε προσωπικότητες που απολαμβάνουν στο μέγιστο αυτό που έχουν επιλέξει να κάνουν, και με Aυτοπεποίθηση, Συνεργασία, Επιμονή και Αγωνιστικότητα να μαθαίνουν να κατακτούν τους προσωπικούς τους στόχους και να είναι πρωταγωνιστές στην επίτευξη ομαδικών σκοπών.

Να αναδεικνύουμε άρτια καταρτισμένους αθλητές, με εξαιρετική συνολική φυσική κατάσταση που μέσα από μία ολοκληρωμένη εμπειρία στους “Νικητές” θα γίνουν δια βίου αθλητές.

Τέλος να αποτελέσουν υγιέστατα κύτταρα της αυριανής κοινωνίας.


Η Ιστορια Μας

Η ακαδημία ιδρύθηκε το 2004 και σύντομα κατέκτησε την φήμη της κορυφαίας σε υπηρεσίες στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής, προσελκύοντας δεκάδες νέα μέλη από διάφορες περιοχές της. Η ακαδημία αρχικά αποτελούσε μέλος του Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς μέχρι το 2011 όπου έχοντας πλέον πάνω από 150 μέλη, διέκοψε την συνεργασία με την ΠΑΕ, με σκοπό την εξωστρέφεια δίνοντας την δυνατότητα σε παιδιά που υποστηρίζουν και άλλες ομάδες να ανήκουν σε αυτή την οικογένεια. Έτσι δημιουργήθηκαν οι “Νικητές”, προσδιορίζοντας και τον κύριο σκοπό του οργανισμού που είναι η καλλιέργεια της νοοτροπίας του “ΝΙΚΗΤΗ της Ζωής” στα μέλη του.

Νικητές FC - Καλλιεργούμε τη νοοτροπία του Νικητή - Γέρακας, Παλλήνη

Η ακαδημία λειτουργεί σε δύο σημεία, στη Παλλήνη και στον Γέρακα και ίδρυσε τον σύλλογο Νικητές Ανθούσας-Μεσογείων που αποτελεί το μέσο για την συμμετοχή των ομάδων της ακαδημίας, στα επίσημα πρωταθλήματα της τοπικής ποδοσφαιρικής ένωσης (ΕΠΣ.ΑΝ.Α) η οποία είναι μέλος της Ε.Π.Ο. (Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία).

Ο Ηλίας Καραπιπέρης ιδιοκτήτης και διευθυντής της ακαδημίας, καθώς και οι υπόλοιποι προπονητές της, είναι κάτοχοι διπλώματος Προπονητικής των σχολών προπονητών ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. και της UEFA (Ευρωπαϊκή Ομοσπoνδία ποδοσφαίρου). Ορισμένοι από αυτούς είναι παράλληλα και απόφοιτοι Γυμναστικής Ακαδημίας Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Προπονητές Νικητές FC - Καλλιεργούμε τη νοοτροπία του Νικητή - Γέρακας, Παλλήνη