Καλλιεργουμε Τη Νοοτροπια Του Νικητη!

ο Νικος Παππας βραβευτηκε απο την ΕΠΣΑΝΑ !!!

pappasepsana

 

Ο 18χρονος πλέον Νίκος Παππάς και ποδοσφαιριστής στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ( Κ-20), βραβεύτηκε για την εισαγωγή του σε Α.Ε.Ι απο την ΕΠΣΑΝΑ σε σχετική εκδήλωση. Για όσους δεν το γνωρίζουν ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ των ΝΙΚΗΤΩΝ, και αγωνίστηκε σε αυτήν από το 2011. 

Είναι σημαντικό να βλέπουμε τα παιδιά που μεγάλωσαν στην Ακαδημία και στην ομάδα των ΝΙΚΗΤΩΝ, να προοδεύουν σε όλα τα επίπεδα . 
Στην χθεσινή  λοιπόν ετήσια  εκδήλωση της ΕΠΣΑΝΑ , ο Νίκος  κατάφερε να συνδιάσειτην αγωνιστική ανέλιξη με την ακαδημαική και για αυτό και ξεχώρισε. Μην ξεχνάμε ότι ο  Νίκος ήταν βασικό στέλεχος της ανδρικής μας ομάδας, αλλά και επιτυχών στην διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων μέσα απο μια εξαιρετικά απαιτητική διαδικασία σε όλους τους τομείς.
Ο Νίκος ( στην φωτό με τον κο Μεντζαφό από την ΕΠΣΑΝΑ) έρχεται να προστεθεί στους πολυάριθμους απόφοιτους της ακαδημίας των ΝΙΚΗΤΩΝ που συνδυάζουν με επιτυχία, αγωνιστική εξέλιξη και ακαδημαϊκή πρόοδο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι και η πλειοψηφία των παικτών της ανδρικής μας ομάδας ανήκει σε αυτή την κατηγορία .

Σαν ακαδημία ποδοσφαίρου δεν μπορούμε παρά να είμαστε χαρούμενοι και  φυσικά περήφανοι για αυτόν και  του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και καλή συνέχεια !!!