Καλλιεργουμε Τη Νοοτροπια Του Νικητη!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΑΝΘΟΥΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ (ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΑΝΑ)

mikti

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ  ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΑΝΘΟΥΣΑΣ

 

Η διαδικασία επιλογής ενός αθλητή απο την τοπική  ποδοσφαιρική ένωση στην μικτή της ομάδα (ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ) αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το κάθε σωματείο καθώς και για τον ίδιο τον αθλητή.  Οι Νικητές Ανθούσας χρόνια τροφοδοτούν τις μικτές ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ και με μεγάλη χαρά βλέπουμε τoυς αθλητές μας να ξεχωρίζουν σε αυτές με την αγωνιστική απόδοση τους  αλλά και το ήθος τους. 

Μετά την διεξαγωγή των αγώνων των Μικτών μας Ομάδων ΠΑΙΔΩΝ & ΝΕΩΝ με τις αντίστοιχες ομάδες της Ε.Π.Σ.ΑΘΗΝΩΝ  για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων την Πέμπτη 26/10 στο Γήπεδο Νέας Ιωνίας σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

ΠΑΙΔΩΝ   Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ – Ε.Π.Σ. ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ  2-1

ΝΕΩΝ      Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ – Ε.Π.Σ. ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ  1-0

Ο Μάριος Ψωμάς είχε την ευκαιρία να κληθεί και να συμμετέχει στον αγώνα της προεθνικής ομάδας 2002  ΝΕΩΝ. Μάλιστα ο προπονητής του τον εμπιστεύθηκε για όλο το ενενηντάλεπτο.

Επίσης Βασιλείου Δημήτρης και Τσουχλαράκης Λάμπρος αντίστοιχα έχουν κληθεί στη προεθνική ομάδα 2004 ΠΑΙΔΩΝ και μετέχουν στις 

δραστηριότητες της, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν και οι δύο και στον αγώνα με την ΕΠΣ Αθηνών.

Συγχαρητήρια  και στους τρείς αθλητές μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια  με ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον !

ΔΕΙΤΕ  ΒΙΝΤΕΟ του αγώνα 2004 ΠΑΙΔΩΝ  ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ  ΒΙΝΤΕΟ του αγώνα 2002  ΝΕΩΝ  ΕΔΩ