Καλλιεργουμε Τη Νοοτροπια Του Νικητη!

FRIENDS FOOTBALL FESTIVAL !

21935574_1962235820732003_1967253747_n

Για δευτερη φορά φέτος οι μικροί μας φίλοι και μέλη της ακαδημίας καλούν τους φίλους τους να παίξουμε όλοι μαζί  αγώνες !

Η Ακαδημία μας διοργανώνει για δεύτερη φορά φέτος το πολυαγαπημένο στα παιδιά Friend’s Football Festival. Σκοπός είναι κάθε παιδί να δημιουργήσει τη δική του ομάδα από φίλους ή συγγενείς (εκτός ακαδημίας) και να συμμετέχει σε αυτή την πρωτότυπη ποδοσφαιρική γιορτή. Ως αρχηγοί, τα παιδιά  θα αναλάβουν την πρωτοβουλία δημιουργίας και διαχείρισης της ομάδας τους. Αποφασίσαμε σε αυτήν την διοργάνωση να κάνουμε αρκετές αλλαγές προκειμένου να ανανεώσουμε το ενδιαφέρον των παιδιών και να ενισχύσουμε την ψυχαγωγία τους μέσα από την εκδήλωση. Πιο συγκεκριμένα:

 • Οι αγώνες θα γίνουν σε μορφή 3v3 προκειμένου να μπορεί πιο εύκολα κάθε παιδί να δημιουργήσει την ομάδα του, αλλά και να παίξει περισσότερους αγώνες.
 • Επίσης τα παιδιά θα κληθούν (με την πιθανή βοήθεια σας) να σχεδιάσουν μία ομοιόμορφη εμφάνιση χρησιμοποιώντας μπογιές, μαρκαδόρους, σπρεϋ (κλπ.) και κυρίως την φαντασία τους. Θα βραβευτεί από κάθε group η πιο ευρηματική δημιουργία.
 • Τέλος θέλοντας να δώσουμε έμφαση σε συγκεκριμένες πτυχές του παιχνιδιού, θα βραβεύσουμε στις ομάδες τα εξής:
  • Καλύτερο ομαδικό πνεύμα (αλληλό-υποστήριξη, συνεργασία).
  • Το πιο όμορφο ομαδικό γκολ
  • Βραβείο Σεβασμού προς αντιπάλους, διαιτητές, περιβάλλον.
  • Τον πιο πρωτότυπο και διασκεδαστικό ομαδικό πανηγυρισμό.

 

Το F.F.F.  θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Μαϊου στο Αθλόπολις

Ώρα προσέλευσης 10.00, εκτιμώμενη ώρα λήξης 13:00.

Χρειάζονται τουλάχιστον 3 παίκτες ανά ομάδα. Σε περίπτωση που κάποιο παιδί δεν καταφέρει να δημιουργήσει δική του ομάδα ενημερώστε μας ώστε να τον εντάξουμε σε κάποια.

prosklisi