Καλλιεργουμε Τη Νοοτροπια Του Νικητη!

Η ιστορια μας

Η ακαδημία ιδρύθηκε το 2004 και σύντομα κατέκτησε την φήμη της κορυφαίας σε υπηρεσίες στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής, προσελκύοντας δεκάδες νέα μέλη από διάφορες περιοχές.  Η ακαδημία αρχικά αποτελούσε μέλος του Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς μέχρι το 2011 όπου έχοντας πλέον πάνω από 150 μέλη, διέκοψε την συνεργασία με την ΠΑΕ, με σκοπό την εξωστρέφεια δίνοντας την δυνατότητα σε παιδιά που υποστηρίζουν και άλλες ομάδες να ανήκουν σε αυτή την οικογένεια. Έτσι δημιουργήθηκαν οι “Νικητές”, προσδιορίζοντας και τον κύριο σκοπό του οργανισμού που είναι η καλλιέργεια της νοοτροπίας του “ΝΙΚΗΤΗ της Ζωής” στα μέλη του.

Νικητές FC - Καλλιεργούμε τη νοοτροπία του Νικητή - Γέρακας, Παλλήνη

Η ακαδημία λειτουργεί σε Παλλήνη Γέρακα και Ανθούσα και ίδρυσε τον σύλλογο Νικητές Ανθούσας-Μεσογείων που αποτελεί το μέσο για την συμμετοχή των ομάδων της ακαδημίας, στα επίσημα πρωταθλήματα της τοπικής ποδοσφαιρικής ένωσης (ΕΠΣ.ΑΝ.Α) η οποία είναι μέλος της Ε.Π.Ο. (Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία).

Ο Ηλίας Καραπιπέρης ιδιοκτήτης και διευθυντής της ακαδημίας, καθώς και οι υπόλοιποι προπονητές της, είναι κάτοχοι διπλωμάτων Προπονητικής των σχολών προπονητών ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. και της UEFA (Ευρωπαϊκή Ομοσπoνδία ποδοσφαίρου). Ορισμένοι από αυτούς είναι παράλληλα και απόφοιτοι Γυμναστικής Ακαδημίας Τ.Ε.Φ.Α.Α.