Καλλιεργουμε Τη Νοοτροπια Του Νικητη!

Future Team


Πως δημιουργηθηκε η Future Team

Εκατοντάδες παιδιά ονειρεύονται μια επαγγελματική εξέλιξη σε κάποια ειδικότητα του ποδοσφαίρου! Αθλητής, προπονητής, επιστημονικός συνεργάτης, διοικητικός παράγοντας, αθλητικογράφος κλπ. Βάση για μία επιτυχή πορεία στο υψηλό διεθνές και ελληνικό επαγγελματικό επίπεδο αποτελεί η ολοκληρωτική γνώση των μηχανισμών του αθλήματος αλλά και οι αξίες που ταυτίζουν τον πρωταγωνιστή με τον υγιή φίλαθλο, τον απαραίτητο τροφοδότη της βιομηχανίας παραγωγής αθλητικού θεάματος. Η “Future Team” είναι το φιλόδοξο project που δημιουργήθηκε για να καλύψει την τεράστια αυτή εκπαιδευτική ανάγκη στην χώρα μας. Έχει παρουσιαστεί σε εκδήλωση στο χώρο του Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. τον Ιούνιο του 2019 από τους εμπνευστές της, τον ιδιοκτήτη των Νικητών Ηλία Καραπιπέρη και τον τεχνικό διευθυντή του προγράμματος Σπύρο Πασπαλίδη. Επιπλέον έχει  προβληθεί από μέσα ενημέρωσης Gazzetta.gr, Pame-erasitexniko.gr και top-highlights.gr μεταξύ άλλων.

Ο κύριος Πασπαλίδης είναι δημιουργός του ”GP” (οργανισμός που εκπαιδεύει και αναδεικνύει επαγγελματίες αθλητές), έχει προϋπηρεσία στην Elite ακαδημία της Arsenal FC στην Ελλάδα και την κεντρική ακαδημία του Λονδρέζικου συλλόγου στην Αγγλία, και είναι εξωτερικός συνεργάτης(τεχνικός σύμβουλος) της Borussia Dortmund στα τμήματα υποδομών. Προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν οι Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης (Arsenal, Brentford, Παναθηναϊκός) και Λευτέρης Αστράς (Πανιώνιος, Απόλλων Σμύρνης). Αμφότεροι αποτελούν ποδοσφαιρικά «παιδιά» του κύριου Πασπαλίδη από την Elite της Arsenal και το “GP” αντίστοιχα, και αναφέρθηκαν στην καταλυτική επιρροή που είχε η συνεργασία τους με τον τεχνικό διευθυντή της “Future Team” στην επαγγελματική τους ανάδειξη.


Future Team Press


Σε Ποιους Απευθυνεται

  • Σε παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2006 και το 2007, κατ’ εξαίρεση και το 2008 ανεξαρτήτου δυναμικότητας συμπεριλαμβανομένου και των τερματοφυλάκων (τ/φ)

Μεθοδος

  • Ολιστική προσέγγιση με στόχο την μέγιστη ανάπτυξη τεχνικής, τακτικής και φυσικής κατάστασης.

Future Team Model PHV age

  • Υποστήριξη σε παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση  όπως ψυχολογία, διατροφή και αθλητική ζωή.

Future Team Fitness

  • Συστηματική αξιολόγηση της απόδοσης (εργομετρικά, ποδοσφαιρικές μετρήσεις, ανάλυση τρόπου παιχνιδιού).

Future Team Review


Προπονητες

  • Διευθυντής Προγράμματος: Ηλίας Καραπιπέρης
  • Τεχνικός Διευθυντής και Επικεφαλής Προπονητής: Σπύρος Πασπαλίδης