Καλλιεργουμε Τη Νοοτροπια Του Νικητη!

Ενημερωση για τη ληξη της προπονητικης περιοδου

Αγαπητοί γονείς, κηδεμόνες, φίλοι και Νικητές!

Καθώς το τέλος της φετινής περιόδου πλησιάζει θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για κάποια σημαντικά δρώμενα που θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος του μήνα.

– Σας γνωστοποιούμε το  ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα  Ιουλίου καθώς η ακαδημία μας θα λειτουργήσει  για όσα παιδιά θα ήθελαν να συνεχίσουν τις προπονήσεις  για τις 3 πρώτες εβδομάδες του μήνα. Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή στην γραμματεία μας.

– Το Σάββατο 27 η ακαδημία μας δεν θα πραγματοποιήσει κάποια δραστηριότητα λόγω της απουσίας των προπονητών μας σε προγραμματισμένη εκδρομή στην Τήνο.

– Οι προπονήσεις της Δευτέρας 29/6 μεταφέρονται για την Τρίτη 30 στις ίδιες αντίστοιχες ώρες. Κατα την διάρκεια τους θα πραγματοποιηθούν  σύντομες ενημερώσεις στους γονείς, και  στο τέλος των προπονήσεων τα παιδιά θα παραλάβουν αναμνηστικά διπλώματα ( Κ6, Κ8, Κ10)  και ατομικά βραβεία ( Κ12, Κ14) ενόψει  τέλος περιόδου.

Όπως γνωρίζετε, δεν μας επιτρέπεται να διοργανώσουμε την καθιερωμένη εκδήλωση λήξης με την οποία κλείνουμε πάντα την κανονική περίοδο.

Σας ευχαριστούμε πολύ και θα σας δούμε το απόγευμα στις προπονήσεις μας…