Καλλιεργουμε Τη Νοοτροπια Του Νικητη!

Μαρινος Παπαδογιωργακης… Ενα “Δικο Μας” Παιδι Στην Εθνικη…

15977140_1395126580518596_3305351590446267180_n

Η  επιτυχία του φιλόδοξου νεαρού ποδοσφαιριστή Μαρίνου Παπαδογιωργάκη της Εθνικής μας Κ-20 (ηλικίας κάτω των 20) , κάνει την ακαδημία μας να νιώθει τεράστια χαρά. Χαρά γιατί  βλέπουμε ένα μέλος της ακαδημίας μας για δέκα χρόνια απο το  2004 έως το 2014 (απο 5 ετων εώς και 15) να έχει φτάσει ψηλά και να νιώθει τα όνειρα του να πραγματοποιούνται. Γιατί είναι  όνειρο κάθε αθλητή θεωρούμε, να εκπροσωπήσει την χώρα του μέσα απο αυτό που αγαπά. Μέσα απο αυτό που  έχει δώσει τόση πολλή ενέργεια για τόσα χρόνια, θυσιάζοντας πράγματα που για άλλους νέους είναι η καθημερινότητα τους.

Την Τρίτη λοιπόν ο Μαρίνος, φορώντας το 5 της Κ-20, αγωνίστηκε σαν κεντρικός αμυντικός σε όλο τον αγώνα της εθνικής μας με την Τουρκία και με μια εξαιρετική εμφάνιση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Τονίζουμε ιδιαίτερα, παίζοντας ανάμεσα σε ένα χρόνο ηλικιακά μεγαλύτερους κατά κανόνα συμπαίκτες και αντιπάλους  (1998 γενν.)  Νίκη με 3-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα επι της ομάδας της Τουρκίας και την Πέμπτη ακολουθεί άλλος ένας αγώνας με τους Τούρκους.  Δημ. Γηπ. Σπάτων στις 14.00  Είσοδος ελεύθερη… 

Στην φωτογραφία τον βλέπετε μετά την βράβευση του σαν MVP στον πρόσφατο  νικηφόρο αγώνα (4-0) με την Βουλγαρία στα πλαίσια του διεθνές τουρνουά που συμμετείχε η Εθνική μας Granatkin Memorial στην Ρωσία.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Μας γράφει παρακάτω ο προπονητής του  στην ακαδημία…

Ο Μαρίνος μέλος της ακαδημίας μας απο πολύ μικρούλης θυμάμαι, ήταν πάντα χαρούμενος στην προπόνηση του  και πολύ καλός μαθητής  και στο γήπεδο. Έκανε ότι μπορούσε καλύτερο χωρίς να ειναι ο πιο γρήγορος, ο πιο μυώδης,  ο πιο εντυπωσιακός, ο αλάνθαστος. Έκανε όμως ένα πράγμα τέλεια …   Άκουγε και προσπαθούσε με όλη του την ψυχή.

 Αυτό θεωρώ  συνεχίζει να κάνει ακόμα και σε αυτό το επίπεδο που αγωνίζεται. Πάντα ταπεινός και σεμνός κέρδιζε τους συμπαίκτες  του και πάντα τους  στήριζε. Ειδικά στα δύσκολα.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε χαρεί και έχουμε συγκινηθεί πολλές φορές στα γήπεδα, σε αγώνες, σε τελικούς χαμένους και κερδισμένους. Η ομάδα είναι κάτι μαγικό που σε δένει και σου δημιουργεί βιώματα για όλη σου την ζωή. Ο  Μαρίνος αποτελεί παράδειγμα για όλα τα νέα παιδιά που ονειρεύονται  και θέλουν. Παράδειγμα της νοοτροπίας του ΝΙΚΗΤΗ και που παρά τα στραβά και ανάποδα στέκεται και προχωράει.

Επίσης σε αυτούς τους γονείς, που τόσα χρόνια ακολουθούν και υποστηρίζουν την ακαδημία και τα παιδιά τους μαζί, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους την αγάπη τους  και ένα ακόμα μεγαλύτερο μπράβο για την συμπαράσταση τους στα όνειρα του Μαρίνου, που τώρα ανταμείβεται με τον καλύτερο τρόπο και μας κάνει όλους χαρούμενους.

Σαν προπονητής του όλα αυτά τα δέκα χρόνια, η χαρά μου και η συγκίνηση είναι μεγάλη για ευνόητους λόγους. Εύχομαι να είναι πάντα υγιής πάνω απο όλα  και να συνεχίσει να προοδεύει σε όλα.

Μας κάνεις όλους εμάς που σε αγαπάμε, πολύ περήφανους αγόρι…

Λιούλιος Βασίλης

Προπονητής Ακαδημίας ΝΙΚΗΤΩΝ