Καλλιεργουμε Τη Νοοτροπια Του Νικητη!

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ TEAM…

paides

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ…

Μετά απο μια μεγάλη περίοδο ξεκούρασης για όλους, η ανδρική ομάδα, η ακαδημία οι προπονητές και οι αθλητές μας, μπήκαν πάλι στους γνώριμους ρυθμούς των προπονήσεων και αγώνων.

Ζητήσαμε λοιπόν απο όλους τους προπονητές, να μας μεταφέρουν την πρώτη τους εικόνα για τα τμήματα τους. Διαβάστε παρακάτω τι μας είπαν…

Καραπιπέρης Ηλίας (Διευθυντής ακαδημίας και προπονητής σε τμήματα Παίδων Προπαίδων)

Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος από την διάθεση που δείχνουν τα παιδιά και στα δύο τμήματα με στόχο να δημιουργήσουμε ομάδες που να μεταφέρουν την φιλοσοφία μας στον αγωνιστικό χώρο!  Παρ’οτι κάποιες προπονήσεις είναι πολύ κουραστικές τα παιδιά ανταποκρίνονται κατανοόντας την επένδυση στη σκληρή δουλειά. Πάνω απο όλα όμως με ευχαριστεί το εξαιρετικό κλίμα που χτίζουμε! Στόχος είναι να διατηρήσουμε και να καθιερώσουμε τον ενθουσιασμό και τον παλμό που δημιουργεί η αρχική περίοδος και μέσα στο χειμώνα!

Λαθουράς Βαγγέλης (Προπονητής  της ανδρικής μας ομάδας)

Η ομάδα δουλεύει με σκοπό να είναι καλύτερη από την περσινή χρόνια σε όλα τα επίπεδα. Σε αυτό θα συνδράμουν ο περσινός κορμός και οι καινούργιοι παίκτες. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα παίξουμε και πάλι το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία και όσοι θεατές θα έρχονται στον αγώνα μας, δεν θα φεύγουν απογοητευμένοι από το θέαμα. Ακόμα και όταν θα υπάρχει η πίκρα ενός άτυχου αποτελέσματος. Η αρχή γίνεται την Τετάρτη με τον αγώνα κυπέλλου.

Λιούλιος Βασίλης  (Προπονητής σε τμήματα Stars  – Pre juniors )

Ξεκίνησαν οι Stars  και Pre juniors αυτή την Δευτέρα 4/9 πολύ δυναμικά και και σε πολύ όμορφο κλίμα. Σημαντικός  ήταν ήδη απο την πρώτη προπόνηση ο αριθμός  των νέων παιδιών, κάτι  το οποίο βοηθάει εξαιρετικά εμάς τους προπονητές στο έργο μας. Το γήπεδο Αθλόπολις που βρισκόμαστε, είναι ένας χώρος που ταιριάζει πολύ ειδικά στις ηλικίες αυτές και χαίρομαι πάρα πολύ που για άλλη μια χρονιά, θα έχω την χαρά και την τιμή να μου εμπιστευτούν τόσες οικογένειες τα παιδιά τους, για να μάθουν το ποδόσφαιρο.

Τριανταφύλλου Ηλίας  (προπονητής σε τμήματα Εφήβων)

Ξεκίνησαμε προετοιμασία 21/8 με καθημερινή προπόνηση και ρεπό κάθε Κυριακή. Μια νέα ομάδα με την μετάβαση των 2002 από τους Παίδες στους Έφηβους και με νέο προπονητή.  Υπάρχει αρκετά καλή προσβασιμότητα με ενίσχυση αυτής την δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας και παράλληλα τον ερχομό 3 νέων παικτών. Η Φιλοσοφία της προπόνησης είναι η βελτίωση της τεχνικής, ομαδικής και υποομαδικής τακτικής, και φυσικά κατανόησης της νέας φιλοσοφίας του νέου προπονητή που είναι το παιχνίδι κατοχής και του γρήγορου transition με έντονο pressing. Στα δυο φιλικά που έχουμε δώσει ως τώρα, παρόλο τις ήττες που υποστήκαμε είμαι πολύ ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παιδιών ιδιαίτερα στην κατανόηση της φιλοσοφίας. Είμαι πεπεισμένος ότι με υπομονή και επιμονή θα πετύχουμε τους στόχους μας!

Χριστοφιλέας Παναγιώτης (Υπεύθυνος αγωνιστικής ανάπτυξης  ακαδημίας)

Αυτές τις πρώτες ημέρες της αγωνιστικής χρονιάς βλέπω διάθεση από όλους, προπονητές ποδοσφαιριστές και γονείς. Διάθεση και όρεξη για νεα πράγματα για μια νέα χρονιά γεμάτη στόχους και όνειρα. Στόχοι πού θα επιτευχθούν μέσα από σκληρή δουλειά και όνειρα πού θα υλοποιηθούν από την συνεχόμενη και καθημερινή χαρά του να είμαστε στο γήπεδο και να νιώθουμε νικητές. Βλέπω προπονητές με σχεδιασμό στην προπόνηση, ποδοσφαιριστές με τεράστια διάθεση και χαρά, άλλα και γονείς με κατανόηση. Αυτό πού κυρίως θέλω είναι δουλειά δουλειά δουλειά και αυτό πού βλέπω είναι δουλειά δουλειά δουλειά …

Κοσκολός Αλέξανδρος  (Προπονητής σε τμήματα  Juniors – Pre juniors και Βοηθός προπονητής σε Προπαίδες)

Οι Juniors και αυτοί ξεκίνησαν τις προπονήσεις τους Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου…Ο στόχος των προπονήσεων μας ειναι η βελτίωση της ατομικής τεχνικής, η οικειοποίηση των παιδιών που μπαίνουν πρώτη φορά στο 8αρι γήπεδο και η βελτιώση όλων τους, σε θέματα ατομικής τακτικής. Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την πρώτη εικόνα τους και εύχομαι καλή χρονιά με υγεία για όλους!