Καλλιεργουμε Τη Νοοτροπια Του Νικητη!

Χριστουγεννιατικη Γιορτη Νικητων

Αγαπητοί γονείς , Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 21/12 θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ακαδημίας μας στο Αθλόπολις, στις 12:00! Η εκδήλωση μας εκτός του εορταστικού χαρακτήρα θα έχει και το στοιχείο της προσφοράς.

Αναλυτικά, η κάθε οικογένεια καλείται να ετοιμάσει και να φέρει ένα ταψί φαγητό το οποίο θα γευτούμε όλοι μαζί, και συσκευασμένα τρόφιμα που θα διανεμηθούν στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης». Εμείς (η ακαδημία) θα προσφέρουμε τα ποτά και τα αναψυκτικά!

Επίσης το κάθε παιδί πρέπει να έχει μαζί του ένα δώρο συμβολικής αξίας (όχι πάνω από 10€) για την ανταλλαγή δώρων που θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της γιορτής!!

Στα πλαίσια της Χριστουγεννιάτικης μας Γιορτής θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της εθελοντικής ομάδας γονέων « ΓοΝικητές» Bazaar, με δημιουργίες των παιδιών της ακαδημίας μας, του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν σε κοινωνικό σκοπό (αναζητούμε οίκο ευγηρίας).

Το Σάββατο 7/12 (12:00 μ.μ. έως 13:30 μ.μ.) στο αθλητικό μας κέντρο θα πραγματοποιηθεί παιδικό εργαστήρι για την δημιουργία αυτών των κατασκευών.

Τέλος, η γιορτή μας θα περιλαμβάνει Talent Show για όποια παιδιά θέλουν ατομικά ή σε συνεργασία να μας αναδείξουν κάποιο από τα ταλέντα τους, όπως μουσικά όργανα, θεατρικά σκετσάκια, μαγικά κόλπα, καραόκε κλπ.! Παρακαλώ ενημερώστε μας νωρίτερα προκειμένου να το προγραμματίσουμε…

Το πρόγραμμα της γιορτής θα τελειώσει γύρω στις 14:00, όποτε και θα ξεκινήσει το φαγοπότι.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε «Οικογενειακά»!