Καλλιεργουμε Τη Νοοτροπια Του Νικητη!

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

File 10-04-2017, 00 04 31

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ  & ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 

Κάθε αρχή της χρονιάς οι υπεύθυνοι όλων των ακαδημιών έχουν σαν κύριο μέλημα τους να συγκροτήσουν τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν όλη την χρονιά και να μοιράσουν σε τμήματα και ομάδες αντίστοιχα, τα παιδιά της ακαδημίας τους με βάση τα χαρακτηριστικά τους.

Στόχος αυτής της διαδικασίας είναι όλα τα παιδιά να έχουν ανταγωνιστικούς αγώνες κατά την νέα περίοδο και  μέσα απο αυτούς τους αγώνες,

  1. Να διασκεδάζουν τα παιδιά τον αγώνα τους και να προσδοκούν ανυπόμονα τον επόμενο.
  2. Να εξασφαλίζεται αξιόλογος χρόνος συμμετοχής φυσικά για το κάθε παιδί.
  3. Να εξελίσσονται τα παδιά σαν αθλητές.
  4. Να βελτιώνεται προοδευτικά  η απόδοση της ομάδας  γενικότερα.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ακαδημία μας  με μέρος απο τα τμήματα της ανα ηλικία, συμμετέχει απο την αρχή της χρονιάς στα επίσημα πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΕΠΣ.ΑΝ.Α (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων ΑΝατολικής Αττικής) ως η επίσημη  ποδοσφαιρική αρχή της χώρας μας στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής υπο την σκέπη της ΕΠΟ. (Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία).

Επίσης συμμετέχει  στο Θουκιδίδειο τουρνουά το οποίο αποτελεί μια απο τις πιο αξιόπιστες, σταθερές και ποιοτικές διοργανώσεις, τα τελευταία χρόνια στην Αττική γενικότερα.

Έτσι λοιπόν εκτός απο την ΑΝΔΡΙΚΗ μας ομάδα που συμμετέχει στην Γ’ κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ,  θα έχουμε φέτος συμμετοχή σε πρωταθλήματα υποδομών  ΕΠΣΑΝΑ για ΝΕΟΥΣ, (παιδιά Λυκείου) ΠΑΙΔΕΣ ( Β΄- Γ’ Γυμνασίου) , και JUNIORS( Δ’-Ε’ Δημ).

Στο Θουκιδίδειο τουρνουά αντίστοιχα θα συμμετέχουν Οι ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ( Α’ Γυμνασίου-ΣΤ’ Δημ)  καθώς και οι Prejuniors  (Β’ – Γ’ Δημ.) . 

Τέλος οι Stars μας (Α’ Δημ.) σταδιακά  μέσα στην χρονιά, θα κάνουν αγώνες επιλεκτικά με άλλες ομάδες κατόπιν συνεννόησης.