Καλλιεργουμε Τη Νοοτροπια Του Νικητη!

ΣΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΣ.ΑΝ.Α ΟΙ ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ “ΝΙΚΗΤΕΣ”

propaides

ΣΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ  ΣΤΗΝ ΕΠΣ.ΑΝ.Α ΟΙ ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ ΝΙΚΗΤΕΣ  !

Ασταμάτητοι οι Προπαίδες στο πρώτο ημίχρονο του προημιτελικού  με τα Γλυκά Νερά, σκόραραν δύο φορές και έδειξαν τις δυνατότητες τους με τον πιο εμφατικό τρόπο. Στο δεύτερο ημίχρονο  κυριάρχησε το πάθος και η δύναμη όπου  τα Γλυκά Νερά μείωσαν μεν το σκόρ αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν παραπάνω. Το τελικό σκόρ 2-1 φέρνει τους Προπαίδες μας στην τετράδα και στα ημιτελικά  ! Μια επιτυχία που αντικατοπτρίζει την προσπάθεια και την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται χρόνια τώρα στην ακαδημία των ΝΙΚΗΤΩΝ.

Υπο την καθοδήγηση του διευθυντή της ακαδημίας μας και προπονητή κου Καραπιπέρη Ηλία, οι Προπαίδες μας για άλλο ένα παιχνίδι έδειξαν το ποιοτικό ποδόσφαιρο που διδάσκονται  και αποδίδουν. Η αγωνιστική τους παρουσία μόνο χαρά και αισιοδοξία φέρνει ανεξάρτητα του αποτελέσματος του αγώνα τους . Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και σε όλους τους προπονητές τους τα προηγούμενα χρόνια , κους Ανδρεαδάκη Μπάμπη, Κιοσσέ Σάκη και Λιούλιο Βασίλη  όπου ο καθένας απο την θέση του,  έχει συνεισφέρει σε αυτό το αποτέλεσμα και αυτή την τωρινή επιτυχία !

 

Ο επόμενος αγώνας, Ημιτελικός,  θα γίνει λογικά το προσεχές σαββατοκύριακο. Σύντομα θα ενημερωθείτε για την ώρα, αντίπαλο και γήπεδο του αγώνα. Σας περιμένουμε όλους εκεί να υποστηρίξετε την προσπάθεια των μικρών μας αστέρων !!!

Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα όλων των αγώνων της προημιτελικής φάσης …

ΓΕΡΑΚΑ ΑΕ ΟΦ ΠΑΝ/ΚΟΥ – ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ 2-0
ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ – ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ 2-1
Α.Ο ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ – ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ 2-0
ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΑΣΕ ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ 2-2 (πεν: 5-6)