Καλλιεργουμε Τη Νοοτροπια Του Νικητη!

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΣ.ΑΝ.Α

epsana

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ  ΣΤΗΝ ΕΠΣ.ΑΝ.Α 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ακαδημία μας  με μέρος απο τα τμήματα της ανα ηλικία, συμμετέχει απο την αρχή της χρονιάς στα επίσημα πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΕΠΣ.ΑΝ.Α (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων ΑΝατολικής Αττικής) ως η επίσημη  ποδοσφαιρική αρχή της χώρας μας στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής υπο την σκέπη της ΕΠΟ. (Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία)

Έτσι λοιπόν εκτός απο την ΑΝΔΡΙΚΗ μας ομάδα που συμμετέχει στην Γ’ κατηγορία της,  έχουμε συμμετοχή σε πρωταθλήματα υποδομών για ΝΕΟΥΣ, (παιδιά Λυκείου) ΠΑΙΔΕΣ( Β΄- Γ’ Γυμνασίου) , ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ( Α’ Γυμνασίου-ΣΤ’ Δημ) και JUNIORS( Δ’-Ε’ Δημ).

Επι τη ευκαιρία, θυμίζουμε τις δυο μεγαλύτερες επιτυχίες των τμημάτων υποδομών μας στο πρόσφατο παρελθόν όπου οι Παίδες υπο την καθοδήγηση των Λιούλιου Βασίλη και Παπαμάλη Γιώργου αλλά και οι Έφηβοι υπό την καθοδήγηση των Καραπιπέρη Ηλία και Λιούλιου Βασίλη, κατέκτησαν μέσα απο  δύο συναρπαστικές πορείες  τα πρωταθλήματα ΠΑΙΔΩΝ την περίοδο 2011-12 και ΝΕΩΝ το 2014-15 αντίστοιχα. Επίσης  εκτός των παραπάνω, πολύ σημαντικές διακρίσεις είναι και η  3η θέση για παίδες και προπαίδες το 2014 αλλά και η 5η θέση για Juniors την ίδια χρονιά.

Πιο αναλυτικά για φέτος λοιπόν έχουμε ….

ΝΕΟΙ. Στο τέλος μιας συναρπαστικής διαδρομής  την προηγούμενη εβδομάδα, της φετινής ομαδας μας ΝΕΩΝ μόνο η λέξη ΜΠΡΑΒΟ μπορεί να ειπωθεί για όλους…παιδιά, προπονητής αλλά και φίλαθλοι γονείς κατάφεραν να πάρουν ότι καλύτερο βάσει δεδομένων για φέτος και για κάτι χιλιοστά που κρίνουν στο ποδόσφαιρο φάσεις και αποφάσεις δεν ήμασταν εμείς που συνεχίσαμε στην φάση ΝΟΚ ΑΟΥΤ των 8. Σε έναν εξαιρετικά δύσκολο όμιλο με την περσινή πρωταθλήτρια ΤΡΙΓΛΙΑ και την ιδιαίτερα ικανή  ομάδα του ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΥ (πρωταθλητές Παίδων προ διετίας τα παιδιά αυτά) και μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι διαφήμιση για το ποδοσφαιρο υποδομών (4-4 κανονική διάρκεια , 5-4 στην παράταση) μόνο επιτυχημένοι μπορούν όλους να νοιώθουν για την όλη παρουσία! Μεγάλη χαρά προκάλεσε η παρουσία γονέων και παιδιών άλλων τμημάτων στο γήπεδο Αγ. Μαρίνας, ακόμα και από μικρότερης ηλικίας τμήματα όπως τα JUNIORS.  Πολλά από τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα σύντομα θα πρωταγωνιστούν στην ανδρική μας ομάδα (κάποιοι έχουν ήδη ενεργή συμμετοχή) εκπληρώνοντας τον βασικό ποδοσφαιρικό στόχο για ένα παιδί της Ακαδημίας μας με την ελπίδα στη συνέχεια  αν είναι ικανός να βρεθεί και σε ανώτερες κατηγορίες !

Για την ιστορία οι Νέοι στην πρώτη φάση σε έναν όμιλο  των 9 ομάδων, τερμάτισαν στην προνομιούχο τρίτη θέση που τους οδήγησε στην Β φάση  σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό όμιλο των 4 ομάδων. Ισοβαθμώντας  εκεί στην δεύτερη θέση, οδηγήθηκαν σε αγώνα μπαράζ όπου ηττήθηκαν όπως προαναφέραμε με 5-4 και  έμειναν εκτός των  8 της διοργάνωσης.

ΠΑΙΔΕΣ.Οι Παίδες μας αντίστοιχα με επιτυχία προχώρησαν στην Β’ Φάση του πρωταθλήματος αφήνοντας πίσω τους περίπου 30 ομάδες. Στην Β φάση όπου διασταυρώθηκαν με άλλες τρείς ομάδες σε ένα νέο όμιλο είχαν πλέον μόνο ανταγωνιστικά παιχνίδια να δώσουν όπου εκεί κατατάχθηκαν τρίτοι και έμειναν εκτός των 8 όπου πλέον  θα διασταυρώνονταν σε Knock Out παιχνίδια.Μια επιτυχημένη πορεία για μια ομάδα που παίζει όμορφο ποιοτικό ποδόσφαιρο και το δέσιμο της είναι εμφανές και στον τρόπου που αγωνίζεται αλλά και γενικότερα.

ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ. Οι Προπαίδες ξεκίνησαν την πορεία τους και συνεχίζουν ακάθεκτοι προς τα  Knock out παιχνίδια.  Στην πρώτη φάση σε  πολύ δύσκολο παραδοσιακά  όμιλο των 8 τερμάτισαν  στην προνομιούχα τέταρτη θέση και προκρίθηκαν στην Β φάση. Εκεί η κλήρωση τους έφερε σε ένα νέο όμιλο των 4 ομάδων όπου μια αγωνιστική πριν το τέλος έχουν  ήδη εξασφαλίσει και μαθηματικά  μια εκ των δύο προνομιούχων θέσεων στον όμιλο που οδηγούν στους 8 της διοργάνωσης μιας και είναι στην πρώτη θέση του ομίλου τους με 5 βαθμούς διαφορά απο τον τρίτο!

JUNIORS. Σε μια κατηγορία όπου δεν υπάρχει επίσημα βαθμολογία για παιδαγωγικούς σκοπούς, οι Juniors δίνουν κάθε εβδομάδα τον καλύτερο εαυτό τους  εδώ και είκοσι αγωνιστικές περίπου. Μας συναρπάζουν με την όρεξη τους την απόδοση τους και την συνεχόμενη βελτίωση τους, που είναι η μεγαλύτερη εγγύηση για το τι θα επακολουθήσει και για αυτούς μεγαλώνοντας !