Καλλιεργουμε Τη Νοοτροπια Του Νικητη!

Ετησιο Φεστιβαλ Οπαπ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

image-0-02-05-efa09c5a03a3ab5a0b9bfad28999f83ed2c7690ac1fcdd78a742c2dfbae6411d-V

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΠΑΠ 2017 !!! ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ  ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ  

Για εμας τους μεγαλύτερους κάποιες φορές κάποια πράγματα δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο όσο για τα παιδιά… Αν ρωτήσεις όμως αυτά, τότε καταλαβαίνεις πολλά…

Η γιορτή που διοργανώνει ο ΟΠΑΠ έχει όλα τα στοιχεία για να κάνει ένα παιδί ευτυχισμένο . Όσοι λοιπόν συμμετείχαν  στην γιορτή, εκτός απο άλλα πολλά έπαιξαν και ποδόσφαιρο,  φωτογραφήθηκαν και μίλησαν με ένα αστέρα του ποδοσφαίρου ή και του μπάσκετ ίσως, έμαθαν παίζοντας, για την διατροφική αλυσίδα και γνώρισαν ένα παραολυμπιονίκη και το άθλημα του.Έπαιξαν απλά καθημερινά παιχνίδια  της ηλικίας τους και γενικότερα πέρασαν ένα ευχάριστο πρωινό. Είμαστε σίγουροι ότι περιμένουν την επόμενη χρονιά να βρεθούν και πάλι εκεί !

Στην αποστολή αυτή ώς  συνοδοί των παιδιών της ακαδημίας  μας βρέθηκαν  και νέα πρόσωπα για αυτά τα παιδιά αλλά και πολυ γνωστά αντίστοιχα στην ακαδημία μας . Οι Σωτηρόπουλος Γιάννης, Γυφτέας Κωνσταντίνος , Γεράνης Αλέξανδρος , Τζούφης Ανδρέας αλλά και ο Κοσκολός Αλέξανδρος,  είναι μέλη της ακαδημίας μας απο μικρά παιδιά Δημοτικού. Τώρα άνδρες ολόκληροι πλέον, βρέθηκαν εκεί απο μια άλλη θέση ευθύνης  και εμάς τους προπονητές τους που τους βλέπουμε και τους ζούμε σχεδόν καθημερινά απο 5-6 χρονών είναι μεγάλη χαρά και συγκίνηση.

Επίσης είναι εξαιρετικά σημαντικό και δείχνει τα οφέλη του να είσαι χρόνια μέλος μια ομάδας όπως η δική μας,  η χαρά και η πρόθεση αυτών των νέων ανθρώπων να έρθουν  εθελοντικά να συνοδεύσουν τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές σε αυτή την γιορτή ! Τους ευχαριστούμε  όλους απο καρδιάς για την  θετική τους ενέργεια και διάθεση τους.

Απολαύστε το σχετικό video για την συγκεκριμένη ημέρα  που ετοιμάσαμε για εσάς πατώντας εδώ

Το επίσημο site του ΟΠΑΠ για αυτή την δράση του, μπορείτε να το βρείτε επίσης πατώντας εδώ